Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) por Barbara Vastenavond

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) por Barbara Vastenavond

Titulo del libro: Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic)

Autor: Barbara Vastenavond

Número de páginas: 60 páginas

Fecha de lanzamiento: May 1, 2012

ISBN: 8415456336

Editor: Cossetània Edicions

Barbara Vastenavond con Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic)

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) por Barbara Vastenavond fue vendido por EUR 9,95 cada copia. El libro publicado por Cossetània Edicions. Contiene 60 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona des d'una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. No cal ser un expert excursionista per fer un cim, creuar un pont penjat o endinsar-se sota terra i gaudir d'unes propostes plenes de contrastos, aventura i emocions intenses. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d'on emprendre l'aventura o refer forces després d'una jornada d'acció amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d'accedir-hi o els telèfons de contacte. Fer una barbacoa en família sota els pins, esbargir-se als gronxadors enmig d'un prat o refrescar-se en una font a la vora d'un riu és a l'abast de tothom!