Nou Testament (Bri) por Aa.Vv.

Nou Testament (Bri) por Aa.Vv.

Titulo del libro: Nou Testament (Bri)

Autor: Aa.Vv.

Número de páginas: 680 páginas

Fecha de lanzamiento: June 22, 2018

ISBN: 8491360352

Editor: Editorial Claret, S.L.U.

Aa.Vv. con Nou Testament (Bri)

Nou Testament (Bri) por Aa.Vv. fue vendido por EUR 5,90 cada copia. El libro publicado por Editorial Claret, S.L.U.. Contiene 680 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Nova edició d'aquest popular Nou Testament de Claret, seguint el compromís de fer-ne una revisió a fons cada 10 anys, tant de l'adequació lingüística com de la pertinença exegètica de les interpretacions. Les línies que perfilen aquesta traducció es poden resumir en aquests punts:
. aconseguir un llenguatge viu i a l'abast de tothom;
. expressar fidelment el contingut del text original sense calcar-ne necessàriament la forma (allò que en llenguatge d'escola se'n diu «equivalència dinàmica»);
. mantenir la diversitat del text original pel que fa als estils i als gèneres literaris. Es tracta, per exemple, que la condició de text sagrat de les cartes apostòliques sigui compatible amb la frescor i l'espontaneïtat del gènere
epistolar.
Amb aquesta versió del Nou Testament l'Editorial Claret vol posar a disposició de totes les nostres comunitats cristianes un instrument adient per a la formació bíblica, promoguda amb tant d'interès pel Concili Provincial Tarraconense.
Aquesta edició es presenta en dues enquadernacions diferents, rústica i íntegra (semirígida).