Política per a hipopòtams (Testimonis) por Xavier Tornafoch Yuste

Política per a hipopòtams (Testimonis) por Xavier Tornafoch Yuste

Titulo del libro: Política per a hipopòtams (Testimonis)

Autor: Xavier Tornafoch Yuste

Número de páginas: 134 páginas

Fecha de lanzamiento: December 13, 2016

ISBN: 8494649027

Editor: Editorial Gregal

Xavier Tornafoch Yuste con Política per a hipopòtams (Testimonis)

Política per a hipopòtams (Testimonis) por Xavier Tornafoch Yuste fue vendido por EUR 16,00 cada copia. El libro publicado por Editorial Gregal. Contiene 134 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Un dia del mes de juny de 2003 Xavier Tornafoch prenia possessió com a regidor de l'Ajuntament de Vic. En aquells moments començava un llarg periple institucional que el portaria a conèixer en profunditat el funcionament del consistori vigatà. L'activisme polític que havia exercit des de feia molts anys, primerament a La Crida a la Solidaritat i després dins d'Iniciativa per Catalunya Verds, partit al qual s'havia adherit, deixava pas, a partir d'aquella data, a la feina de regidor i a la batalla quotidiana d'un polític no professional que mira de no perdre el compromís de servei en el laberint de l'administració pública. Tot plegat, en el marc de les transformacions socials, polítiques i econòmiques que vivia Catalunya i les repercussions que tenien en la vida política de la ciutat.
De totes aquestes circumstàncies, l'autor n'extreu reflexions que van més enllà de l'àmbit públic local, que s'endinsen en el sentit últim de l'activitat política democràtica i de la manera en què aquesta s'organitza a Catalunya. El resultat d'aquest esforç analític és un text àgil i proper, a l'abast de tothom, que intenta explicar els canvis en la política catalana durant els darrers anys.
Per entendre la referència en el títol al mamífer cepat i voluminós i la seva relació amb la política, haureu d'obrir el llibre i començar a llegir.