La dictadura de la incompetència por Xavier Roig

La dictadura de la incompetència por Xavier Roig

Titulo del libro: La dictadura de la incompetència

Autor: Xavier Roig

Número de páginas: 198 páginas

Fecha de lanzamiento: April 6, 2018

ISBN: 8496735060

Editor: Edicions La Campana

Xavier Roig con La dictadura de la incompetència

La dictadura de la incompetència por Xavier Roig. El libro publicado por Edicions La Campana. Contiene 198 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

¿Vostè es considera «societat civil»? Atenció: forma part d’una espècie amenaçada.

Aquest llibre defensa la iniciativa privada i per tant la llibertat. És un retrat clar i actual dels vicis d’Europa, sobretot del sud d’Europa. Ens fa veure les trampes de l’antiglobalització, deixa en evidència la falsa solidaritat i denuncia les relacions promíscues entre cert poder econòmic, el progressisme mal entès i el poder polític.

Amb extraordinària lucidesa Xavier Roig (que fa anys ja va pronosticar que Barcelona esdevindria «un Lloret amb ínfules culturals») pretén posar-nos en guàrdia contra un Estat ineficaç. Un Estat que cada cop cobreix més espai amb la seva densa teranyina (és significatiu que el 68% dels parlamentaris de Catalunya provingui del sector públic), una escola que modela el pensament i un discurs dominant que denigra per sistema tot allò que sigui privat i exalça tot allò que sigui públic.

La dictadura de la incompetència no vol afegir-se a la «cultura de la queixa». Al contrari. Vol apel·lar a la consciència de cada ciutadà i de cada empresa per tal que siguin més exigents amb ells mateixos, perquè si volem superar la crisi que ja ha començat no podem comptar amb ningú més.

Xavier Roig ha estat director general de dues grans multinacionals. Actualment és empresari i distribueix el seu temps entre Europa i Àsia-Oceania.