Canals equipades, vies ferrades i altres racons equipats del parc natural de Montserrat (Cavall Bernat) por Lídia Ill Escudero

Canals equipades, vies ferrades i altres racons equipats del parc natural de Montserrat (Cavall Bernat) por Lídia Ill Escudero

Titulo del libro: Canals equipades, vies ferrades i altres racons equipats del parc natural de Montserrat (Cavall Bernat)

Autor: Lídia Ill Escudero

Número de páginas: 200 páginas

Fecha de lanzamiento: March 30, 2010

ISBN: 8498832527

Editor: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.

Lídia Ill Escudero con Canals equipades, vies ferrades i altres racons equipats del parc natural de Montserrat (Cavall Bernat)

Canals equipades, vies ferrades i altres racons equipats del parc natural de Montserrat (Cavall Bernat) por Lídia Ill Escudero fue vendido por EUR 24,00 cada copia. El libro publicado por Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.. Contiene 200 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El llibre que us presentem és un recull de les canals i els passos equipats que trobem actualment pel massís, i pretén omplir el buit que d'altres guies d'escalada i de camins sempre han tocat de passada. En aquesta guia trobareu 34 itineraris equipats, classificats per zones i regions, i on podreu gaudir des de recorreguts fàcils a d'altres més verticals i exigents. Trobareu també tota la informació necessària per realitzar-los amb seguretat, i així, cada ressenya consta de diversos punts com aproximació, matèria necessari i descripció de l'itinerari equipat. A més incloem un minuciós croquis amb el perfil i les característiques més rellevants de cada itinerari. Així doncs, esteu davant d'una guia veraç, exhaustiva i actualitzada, que us permetrà endinsar-vos en terrenys inh.spits i meravellosos per gaudir del Parc Natural de Montserrat des d'una altra perspectiva.