La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) por Ignasi Aldomà Buixadé

La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) por Ignasi Aldomà Buixadé

Titulo del libro: La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls)

Autor: Ignasi Aldomà Buixadé

Número de páginas: 200 páginas

Fecha de lanzamiento: March 16, 2012

ISBN: 8499752136

Editor: Pagès editors, S.L.

Ignasi Aldomà Buixadé con La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls)

La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) por Ignasi Aldomà Buixadé fue vendido por EUR 17,00 cada copia. El libro publicado por Pagès editors, S.L.. Contiene 200 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

A La Batalla per l'aigua l'autor analitza les transformacions que ha experimentat l'aprofitament de l'aigua en els darrers cent anys. Arribats a un nivell de domesticació del cicle de l'aigua ja molt difícil de superar, cal plantejar-se ara cap on avancem. A partir de l'experiència de la crisi de la sequera del 2008, el llibre que teniu a les mans fa propostes per superar els maniqueismes que ens duen a les batalles de l'aigua, i per redreçar la via que porta cap a una sobreexplotació desmesurada d'aquest recurs bàsic.Ignasi Aldomà Buixadé (El Poal, 1955) és doctor per les Universitats de Barcelona i Montpeller i actualment exerceix de professor al Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida. Les seves recerques sobre l'agricultura, el món rural i l'aigua s'han traslladat en diversos articles, assaigs i més d'una desena de llibres.