Contra-diccions (ORIGENS) (Catalan Edition) por Beth Galí

Contra-diccions (ORIGENS) (Catalan Edition) por Beth Galí

Titulo del libro: Contra-diccions (ORIGENS) (Catalan Edition)

Autor: Beth Galí

Número de páginas: 288 páginas

Fecha de lanzamiento: March 1, 2014

Editor: La Magrana

Beth Galí con Contra-diccions (ORIGENS) (Catalan Edition)

Contra-diccions (ORIGENS) (Catalan Edition) por Beth Galí fue vendido por £5.95 cada copia. El libro publicado por La Magrana. Contiene 288 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El mes de febrer del 2009, Beth Galí viatjà a Bòston per entrevistar Noam Chomsky, professor emèrit del departament de lingüística del Massachusetts Institute of Technology i activista impenitent i mordaç. Aquella primera conversa amb Chomsky va empènyer l’autora a seguir explorant el món contemporani per mitjà de converses amb intel·lectuals, politòlegs, filòsofs, biòlegs, artistes i escriptors, amb els que ha anat teixint una xarxa de diàlegs —convertida més tard en un assaig dialogat— on les converses s’entrellacen i s’organitzen entorn dels temes més candents del moment actual.
*Contra-diccions és el resultat d’una recerca narrativa a través de diàlegs virtuals a catorze bandes que transcorren en espais i temps diferents. Un relat que apassiona per la sinceritat i la claredat com s’expressen les idees i on, sovint, l’autora sembla jugar voluntàriament a fet i amagar amb el lector.