Contra-diccions (OTROS LA MAGRANA) por Beth Galí

Contra-diccions (OTROS LA MAGRANA) por Beth Galí

Titulo del libro: Contra-diccions (OTROS LA MAGRANA)

Autor: Beth Galí

Número de páginas: 288 páginas

Fecha de lanzamiento: March 1, 2014

Editor: La Magrana

Beth Galí con Contra-diccions (OTROS LA MAGRANA)

Contra-diccions (OTROS LA MAGRANA) por Beth Galí fue vendido por EUR 5,69 cada copia. El libro publicado por La Magrana. Contiene 288 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El mes de febrer del 2009, Beth Galí viatjà a Bòston per entrevistar Noam Chomsky, professor emèrit del departament de lingüística del Massachusetts Institute of Technology i activista impenitent i mordaç. Aquella primera conversa amb Chomsky va empènyer l’autora a seguir explorant el món contemporani per mitjà de converses amb intel·lectuals, politòlegs, filòsofs, biòlegs, artistes i escriptors, amb els que ha anat teixint una xarxa de diàlegs —convertida més tard en un assaig dialogat— on les converses s’entrellacen i s’organitzen entorn dels temes més candents del moment actual.
*Contra-diccions és el resultat d’una recerca narrativa a través de diàlegs virtuals a catorze bandes que transcorren en espais i temps diferents. Un relat que apassiona per la sinceritat i la claredat com s’expressen les idees i on, sovint, l’autora sembla jugar voluntàriament a fet i amagar amb el lector.