El gust del cafè (Catalan Edition) por Gemma Lienas Massot

El gust del cafè (Catalan Edition) por Gemma Lienas Massot

Titulo del libro: El gust del cafè (Catalan Edition)

Autor: Gemma Lienas Massot

Número de páginas: 17 páginas

Fecha de lanzamiento: May 10, 2016

Editor: Gemma Lienas

Gemma Lienas Massot con El gust del cafè (Catalan Edition)

El gust del cafè (Catalan Edition) por Gemma Lienas Massot fue vendido por EUR 1,50 cada copia. El libro publicado por Gemma Lienas. Contiene 17 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Premi Recull de Blanes 1987

Aquest conte, impossible de trobar des dels anys 90, va ser una de les primeres incursions literàries de la Gemma Lienas i va merèixer el Premi Recull de Blanes de l'any 1987.
El recuperem ara en format digital amb la intenció de fer-lo arribar a tots els lectors i lectores que s'han mostrat interessats en l'obra però que no han pogut accedir a ella en paper.
Sinopsi de l’edició de Proa de 1989:
"Entra, entra, la porta es oberta... "
Qui ens convidar a entrar és una dona vella, vídua, que viu sola i repapieja una mica.
"Sents com rebufa la tramuntana dins el tiratge de la xemeneia?"
En efecte, al llarg d'un monòleg -literàriament deliciós- sentirem en tot moment la presencia udolant de la tramuntana. Viu a Cadaqués, aquesta dona? El lloc i la veu narradora se’ns fan tot seguit familiars. El lector troba ben comprensible la necessitat que aquesta velleta experimenta d’explicar la seva vida, tan plena de records, a l’anònima persona que li fa companyia cada tarda.
“Potser sí que ha arribat l’hora de prendre el cafè, no trobes? Dona, em sap greu que t’aixequis...”
En tota vida hi ha un secret. Quin secret amaga la vida d’aquesta velleta que no para de xerrar? Sembla que hi ha un fill adoptat i una historia de joies i de desamor. Però... Qui es, en definitiva, l’anònima visita que escolta amatent la xerrameca incessant de la vella? En tot cas és algú en qui ella, en la seva decrepitud, confia.