ESTIU DEL 97: El Diari de Sergi Alegre (Catalan Edition) por Manuel Vicent Rubert

ESTIU DEL 97: El Diari de Sergi Alegre (Catalan Edition) por Manuel Vicent Rubert

Titulo del libro: ESTIU DEL 97: El Diari de Sergi Alegre (Catalan Edition)

Autor: Manuel Vicent Rubert

Número de páginas: 209 páginas

Fecha de lanzamiento: July 6, 2017

Manuel Vicent Rubert con ESTIU DEL 97: El Diari de Sergi Alegre (Catalan Edition)

ESTIU DEL 97: El Diari de Sergi Alegre (Catalan Edition) por Manuel Vicent Rubert fue vendido por EUR 2,99 cada copia. Contiene 209 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

AGOST DE 1997. A Sergi li agrada passar l'estiu a l'apartament de son tio, a Benicàssim. Allà s'uneix amb la colla del seu cosí Albert, formada per Ferran, Miki, el Tato, el Bolli, Bea i Carlota. Sergi està enamorat de la Carlota des de fa més d'un any, però és massa tímid per declarar-li els seus sentiments i, de fet, gairebé no s'atreveix a parlar amb ella. Sergi no és un xic molt comunicatiu, i per eixa raó prefereix escriure les seves inquietuds en un diari personal, en comptes de compartir-les amb algú. L'estiu a Benicàssim és sinònim de vesprades a la platja, excursions en bicicleta i festivals de música, sense oblidar les primeres experiències sexuals i els primers contactes amb l'alcohol i les drogues, que marcaran aquesta etapa tan convulsa de l'adolescència. Un dia, la colla decideix explorar el Termalisme, un hospital abandonat en el qual, segons els rumors, hi ha fenòmens paranormals. La visita a aquell lloc sinistre canviarà les seves vides per sempre més.

BIOGRAFIA DE L'AUTOR
Manuel Vicent Rubert (Castelló, 1983) és llicenciat en Humanitats i màster en Educació. Ha publicat quatre novel·les: L’illa de Mario (acció, aventura), El repartidor (realisme brut, humor), i la saga juvenil El Diari de Sergi Alegre, formada per Estiu del 97 i la seua continuació, Estiu del 98. Manuel també escriu relats breus al seu blog. Ha guanyat en tres ocasions el premi al millor Relat Curt de l'Ajuntament de Castelló amb L'autobús de la mitjanit (2015), La Llacuna Negra (2016) i Els tres penitents (2017).